BEZOEK OOK EENS ONZE THEMASITE HAMELEN EN WAAR KEEK JIJ VROEGER NAAR?

1969 Friese Koerier - Kees Verkerk morgen gast in "Oebele"

Vrijdag 2 mei 1969

Friese Koerier 2 mei 1969In de zevende en voor dit seizoen laatste uitzending van Oebele komen in de uitzending van morgen 3 mei (Nederland 1, 16.50 uur) naast de bekende Oebele figuren, zoals Koen (Willem Nijholt), Aagje (Wieteke van Dort), Paulus de Postbode (Ab Hofstede), Augustus Rozengeur (Herman Vink) als gast o.a. Lex Goudsmit en Kees Verkerk.

Tevens wordt in Oebele plaats gemaakt voor de goochelaar Marconick en voor een groep van 45 wielrennende jongelui, die iets gaan vertellen over een toertocht annex wedstrijd, die zij in hun zomervakanties gaan maken. Bovendien laten zij zien, hoe ze in hun club van fietsers tot wielrenner worden opgeleid. Verder de laatste aflevering van Pietje Prik en de gebruikelijke huldiging van de prijswinnaar (winnares) in de quiz "Weet je veel." Tussen dit alles door de wijsjes en liedjes van Harry Geelen en Joop Stokkermans, die weer worden vertolkt door het koor van Henk van der Velde.

Deze uitzending is geen afscheid maar een tot ziens op 23 augustus, wanneer een speciale "Oebele op vakantie" wordt uitgezonden.


© Friese Koerier

Reageer en deel Oebele met anderen

 

Sociale media

Facebook
RSS

 

Contact

Via e-mail